4 UKER PASSERT!

Oj oj som tiden flyr!  Nå er det visst sannelig på tide med en oppdatering av bloggen!  Fikk ett forsiktig lite spørsmål fra en valpekjøper i dag: «Når tror du at du får oppdatert bloggen?»  Da skjønte jeg at jeg måtte skjerpe meg, så her er altså en liten rapport herfra:

Vi har begynt å spise ordentlig mat! Eller vel, det var kanskje å overdrive littegrann 🙂  Vi har begynt å få servert en velling 4 gr. om dagen, men vi synes egentlig ikke at det der er noe særlig godt altså!  Men vi spiser litt hver gang, og så kommer gudskjelov mamma Pia inn etterpå så vi kan få litt ordentlig mat!!

   Her prøver vi oss på denne rare maten……

 

    Melkebaren er åpen!

 

    Verdens nusseligste lille valpemage, resten av valpen ligger innunder mamma og spiser 🙂

Praktisk når mamma har så korte ben så valpene bare kan rulle rundt på ryggen og få maten servert!

Nå har de såvidt begynt å leke litt med hverandre.  Biter litt i hverandre,  klatrer litt på hverandre, velter og snubler og er ufattelig søte 🙂  Holder på i ca. 5 minutter og så sovner de igjen 🙂

   Sånn leker vi!

 

   Skøyer’n 🙂

 

  Jeg gir meg!!!

 

   Søskenkjærlighet 🙂

 

    En liten gullunge 🙂

 

   Lille Billy-gutt prøver seg såvidt borti ballen for første gang 🙂

 

Nå har jeg akkurat vært en tur inne hos valpene.  Å sitte på gulvet inne i valpegården og bare titte på dem, kose med dem og le litt av dem når de tumler rundt er lise for sjelen.  Og å høre på de fornøyde svelgelydene når de får mat av Pia, ja det blir jeg aldri lei av 🙂  De kommer stormende mot meg med de små halene vilt logrende, og det er koselig skal jeg si dere 🙂  Jovisst er det mye tørking, skifting av aviser, vasking av små «uhell»  men du verden så mye kos det er å ha valpekull!

På lørdag kommer Marita med familie fra Kr.Sund på besøk for å hilse på bebisene, til uken kommer Brenden fra Oslo for å hilse på sin lille Billy.  Jeg gleder meg til å treffe dere, velkommen skal dere være alle sammen 🙂

 

 

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s