OG TIDEN GÅR…….

…..og ventetiden er snart over for dere som har ventet så lenge nå!  Valpene blir mer og mer aktive dag for dag.  Tennene er på plass, og når jeg nå sitter i valpekasse så har jeg 4 stk. rundt meg som biter og drar i fingre og klær 🙂  De biter ikke så hardt ennå så det er bare koselig enn så lenge 😀 Men jeg vet jo at det går over snart……17. mai ble feiret i fredlige og rolige former her i huset.  Men de fikk flagg i valpegården da hi hi

    Mat må man ha, 17.mai eller ikke…..

     Itzy måtte også være med på feiringen :-))

Så ble det pent vær og vi måtte prøve oss ute for første gang!  Det begynner å bli litt forskjell på dem nå, og den minste i kullet har nå fått tilnavnet Turbo-Lisa…. Og det viste seg ute også.  Men de andre syntes de måtte undersøke og snuse endel på dette gresset, satte Turbo-Lisa halen i været og forsvant bortover plenen 😀

    Turbo-Lisa, men vil også ble kjent under navne Selma, eller Dina som blir stamtavlenavnet.    Kjært barn har mange barn 🙂

    Billy, eneste hanen i kurven, er også ute og titter på verden ❤

Hva er dette tro?

    Må våge meg litt lengre ut på kanten jeg……

     Ooops – hva skjedde her’a??  Den kanten var litt høy altså…..

Og jeg sitter på avstand og titter på og småler av dem der de tusler rundt, snubler og ramler, snuser på blomster og smaker på gress.  Dette er en herlig opplevelse å få være med på!  De er fantastisk skjønne, og det er så moro å observere dem fra dag til dag!  Flere bilder?  Her kommer ett par til:

     mamma må også være med å sjekke at alt er i orden.  Og Billy som det matvraket han er setter kursen for mamma med en gang!

     Sjekk den holdningen da!! Halen i været og klar for nye opplevelser! Ikke mye bekymring å spore her nei 🙂

      Ei vakker lita jente 🙂

På lørdag hadde vi besøk av fam. Nesje fra Kristiansund!  Mor og far og tvillingene Malin og Thomas.  Gleden var stor når de endelig fikk hilse på den lille tassen som skal bli deres om drøyt 3 ukers tid.  Det var veldig koselig å hilsen på dere, mor Marita og jeg har jo hatt mye kontakt over en lang tid pr. mail og SMS, men det er jo veldig hyggelig å møtes til slutt!

I dag fikk valpene og jeg ett veldig hyggelig besøk av pappaen til Billy!  I likhet med noen av dere andre har også han ventet lenge på sin lille Norfolk, og i dag fikk han altså hilse på sin lille etterlengtede venn.  Og Billy syntes nok at den nye pappaen var veldig hyggelig, for han sovnet så tillitsfullt i armkroken hans ❤   Veldig koselig!  Tusen takk for besøket av dere alle sammen, jeg setter veldig stor pris på å møte dere!

Nå har alle 4 vært en tur ute i den nye valpegården som vi har satt opp ute igjen.  Det er nok veldig mange inntrykk for dem, for etter 10 minutter ute er de veldig slitne og sovner med en gang de kommer inn igjen!  Så nå sover de som små murmeldyr til det er tid for neste måltid igjen 🙂  Og sånn går no dagan…….

Ha det bra så lenge alle sammen!

Hilsen Liz, Pia, Itzy, Dina, Dario, Denise og lille Dagny 🙂

PS!

Sender en liten hilsen og mange mange vennlige tanker til Monica som mistet sin kjære lille Extra i Salzburg natt til i går!  Monica og Extra var deltagere på den norske landslaget i lydighet og gikk en flott konkurranse på lørdag ettermiddag.  Dessverre pga. en tragisk ulykke mistet hun altså sin aller beste venn!  Sov godt lille Extra-jenta, og jeg føler så inderlig med deg i dag Monica!

 

Reklame

En tanke om “OG TIDEN GÅR…….

  1. Skjønne valper! Skjønner godt at de nye eierene gleder seg. Det så herlig å se valper oppleve ting. Hele verden er ny!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s